Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

LA PASTICCIOSA - ΣΕΜΙΔΑΛΙΣ


Με τα πιο αγνά υλικά – αλεύρι, σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά, γάλα – ζυμώνουμε τα ζυμαρικά μας καθημερινά, τα στεγνώνουμε φυσικά και τα συσκευάζουμε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
Διατηρούνται ολόφρεσκα στο ψυγείο για πολλές μέρες και στην κατάψυξη για αρκετούς μήνες.


Με τη πλούσια γεύση των φρέσκων ζυμαρικών La Pasticciosa
μπορείς να αντικαταστήσεις ανθυγιεινά υλικά μαγειρικής όπως κρέμα γάλακτος, βούτυρο, μπέικον κλπ με απλούστερα υλικά πετυχαίνοντας  άριστο γευστικό αποτέλεσμα με εύκολο και οικονομικό τρόπο.
Επίσης μπορείς να ετοιμάσεις εντυπωσιακά πιάτα σε πολύ μικρό χρόνο καθώς βράζουν πολύ γρήγορα και συγχρόνως να κάνεις καλό στην υγεία σου αφού δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά, χρώματα και ενισχυτικά γεύσης.

Τα ζυμαρικά που είναι στη βάση της διατροφικής πυραμίδας έχουν αναθρέψει πολλές γενιές. Σε όλους τους δύσκολους καιρούς οι νοικοκυρές βάσιζαν την οικονομία του σπιτιού τους σ΄αυτά.

Όπως θέλουμε το κρέας μας, το γάλα μας, τα αυγά μας να είναι φρέσκα, γιατί να μη θέλουμε και τα ζυμαρικά μας να είναι ΦΡΕΣΚΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου