
Η εταιρία "La Pasticciosa" είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στο χώρο των φρέσκων ζυμαρικών, προμηθεύοντας εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, delicatessen, yachts, private chefs, κ.ά. Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησησης παρασκευάζονται πραγματικά χειροποίητα ζυμαρικά που τα χαρακτηρίζει η άριστη ποιότητα, η πρωτοτυπία των συνδυασμών και η μοναδικότητα των γεύσεων.
Οι μπρούτζινες μήτρες (καλούπια) που χρησιμοποιούμε κάνουν τη διαφορά! Η εξαγωγή είναι αργή έτσι ώστε να μην υπερθερμαίνεται το ζυμαρικό (όπως στην παραγωγή με τεφλόν) και να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Επίσης με αυτόν τον τρόπο παραγωγής το ζυμαρικό αποκτά την χαρακτηριστική τραχιά και πορώδη υφή που δίνει την πλούσια γεύση και βοηθά στην τέλεια απορρόφηση της σάλτσας.
Με απόλυτη υγειονομική ασφάλεια και περισσή φροντίδα δημιουργούμε προϊόντα υψηλής γαστρονομίας, όπως ακριβώς θα κάνατε και στην κουζίνα σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου