ΣΕΜΙΔΑΛΙΣ

 Η παράδοση εμπνέει, διδάσκει, δημιουργεί...   


Τόσο τα φτωχικά όσο και τα μεγάλα γιορτινά τραπέζια της Λήμνου, της Χίου, της Κρήτης και όλης της Ελλάδας είχαν φρέσκα ζυμαρικά. Η βιομηχανοποίηση της διατροφής μας όμως, είχε σαν αποτέλεσμα στην αγορά σήμερα να υπάρχουν μόνο τα ξηρά ζυμαρικά και να κοντεύουν να εκλείψουν οι αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές. 
 
Η "Σεμίδαλις" είναι η μόνη σειρά ελληνικών φρέσκων παραδοσιακών ζυμαρικών. 


Τα ζυμαρικά μας δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά ή χρώματα. Οι  πρώτες ύλες είναι ελληνικής προέλευσης άριστης ποιότητας και τηρείται  απόλυτα η εποχικότητα των λαχανικών που είναι φρέσκα επεξεργασμένα από εμάς.
 


Με τα προϊόντα μας καλύπτοντας το κενό που υπάρχει στην σημερινή αγορά, μπορείτε να προσελκύσετε ένα νέο καταναλωτικό κοινό που προτιμά τα φρέσκα ελληνικά ζυμαρικά.  Aνταγωνιστικό σας πλεονέκτημα είναι η χειροποίητη παραγωγή, η διαφορετικότητα των γεύσεων σε σχέση με τα συνηθισμένα ζυμαρικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο και η ανάγκη της εποχής για προώθηση και κατανάλωση ελληνικών προϊόντων τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνή αγορά. Τα φρέσκα παραδοσιακά ζυμαρικά, μπορούν επίσης εύκολα να προωθηθούν σε συνδυασμό με τοπικά προϊόντα  όπως τυριά, αλλαντικά και σάλτσες.